Huis, tuin en terras in Amsterdam Oud Zuid

Een karakteristieke plek met historie

Brasserie van Baerle is gevestigd in een voormalig klassiek herenhuis dat de sfeer ademt van rond 1900: bewerkte plafonds, glas-in-lood, spiegels, geslepen glas en andere karakteristieke details van een pand met geschiedenis. In de loop der tijd is er verbouwd, de inrichting is veranderd en de inventaris is vernieuwd, maar de authentieke sfeer is altijd bewaard gebleven.

Oase in Amsterdam Oud Zuid

Op de begane grond is het restaurant gevestigd, op de eerste etage de private dining room voor recepties, professionele bijeenkomsten en groepsdiners. Daarnaast is er een royale binnentuin, die zomers als groen terras is ingericht. Het is een oase in de stad en de ideale plek om een heerlijke middag of avond door te brengen.

Brasserie van Baerle biedt een unieke plek in Amsterdam, op de grens van de historische binnenstad en Amsterdam-Zuid, op loopafstand van het Concertgebouw, het Rijksmuseum, de grote musea en het modieuze shopping centre van de P.C. Hooftstaat, met ruime parkeergelegenheid onder het Museumplein en uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer.